Бойко Борисов Талин
Бойко Борисов Талин / Пресцентърът на Министерски съвет
Моралното е кметът на Хасково да си подаде оставката и да се направят нови избори там. Това е демокрацията и най-добрият начин човек да си изчисти името. Не знам дали Делян Добрев иска да става кмет на града, категоричен е Борисов, предаде БГНЕС.

Борисов определи оставката на Добрев, като достоен акт. "Това не значи, че приемаме вина. Оттегляйки се, той трябва да докаже сега кое е клевета”, подчерта Борисов.

Добрев депозира оставката си, БСП с нови обвинения

тдавна думата кум няма значение в обществото, което е имало едно време. Сега това е един акт при младите хора да търсят даден човек да сложи един подпис, за да се узакони бракът“, заяви премиерът.

„Да, има братовчедка, сложил ли си е подписа като кум, сложил. Това е истина. Темата как е управляван града, обаче, не стои. Дори нахалството на кмета да не си отива заедно с Добрев, не го разбирам. Това е истината. В разговора ми с Добрев се сетих, че той желае да покаже именно такъв морал, подавайки своята оставка", допълни още премиерът.

Пред Дарик радио кметът Добри Беливанов направи съвсем кратък и лаконичен коментар. Той заяви: "Аз съм избран от Хасково и ще изпълня ангажиментите  си към съгражгданите."