15-годишен DJ печели в конкурс за ремикс на Маски долу!
15-годишен DJ печели в конкурс за ремикс на Маски долу! / Личен архив на Иван Киров
15-годишен DJ печели в конкурс за ремикс на "Маски долу!"
85312
15-годишен DJ печели в конкурс за ремикс на "Маски долу!"
  • 15-годишен DJ печели в конкурс за ремикс на "Маски долу!"

15-годишният деветокласник от Димитровград  Иван Киров е един от победителите в конкурса на Deep Zone Project "Ремиксирай маски долу". Иван, който се представя, като DJ InnerPulse, спечели в категорията "Най много харесвания ". Наградата му е среща с групата, обявяване на ремикса за официален и печалбата от продажбата му. Избраните в конкурса общо 3 ремикса от изпратените за участие, ще бъдат разпространени и издадени официално в iTunes като - "Маски Долу" (remixes), разказа Иван Киров в „Събеседникът” на Дарик от студиото в Хасково.

15годишен DJ печели в конкурс за ремикс на "Маски долу"
netinfo

Наследих занаята от баща ми- Живко Киров, DJ Джованоти, който години наред се е занимавал с това. От него, приятелите и колегите, с които той ме запозна, съм научил всичко, което знам за тази професия, сподели Иван.

15годишен DJ печели в конкурс за ремикс на "Маски долу"
netinfo

Искам да продължа да се уча и развивам, защото с това са свързани мечтите ми, а все пак сега съм просто ученик в 9 клас на СОУ „Любен Каравелов”, който се занимава с музика в свободното си време, споделя още Иван Киров. Чуйте го в приложения файл.