Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена FLEXX BALLET  “Fanatica”
Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена FLEXX BALLET  “Fanatica” / FLEXX BALLET 
Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена FLEXX BALLET  “Fanatica”. Единствен по рода си FLEXX BALLET достойно представя руското танцово изкуство на световно турне през 2017 и 2018 година. За първи път балетът триумфира със своя нов спектакъл от танц, звук и най-иновативни 3D визуализации на многохилядния стадион в Бейджинг, Китай. В Шанхай от три години насам се намира едно от елитните танцови училища с името на FLEXX BALLET, където се обучават кадри от цял свят.
 

Балет
FLEXX BALLET 


FLEXX BALLET не е позната класическа пиеса, не е съвременно изкуство от типа на черния квадрат, който никой не разбира, FLEXX BALLET е ново поколение изкуство. Балетът е съставен от 25 танцьора – балетисти, някои от, които и латино танцьори, майстори на брейк денс и спортни танци, както и акробати. Компилацията от различни образи и умения дава една безкрайна висота и нестандартност на балета. FLEXX BALLET целогодишно прави кастинги и набира кадри от всички краища на света, които да се обучават в професионалните училища в Русия и Китай, а скоро и в други държави. Всички тези усилия, колекцията от изключителни таланти, феноменалните хореографии, изкусно ушитите костюми, музиката, най-новото от света на визуалните технологии, правят спектаклите на FLEXX BALLET неповторими и истинска наслада за окото и душата. Една палитра от силни емоции, естетика и удоволствиe.
 

FLEXX BALLET 
FLEXX BALLET 


Тази Коледа Добрият Старец и EventsJar подаряват на цяла България пет незабравими спектакъла на FLEXX BALLET – във Варна на 16.12, Бургас на 17.12, Велико Търново на 19.12, Стара Загора на 20.12 и Габрово на 21.12. Все още има места.

Билети можете да намерите на касите на ФКЦ Варна, Държавна Опера Бургас, ДКС „Васил Левски“ Велико Търново, Държавна Опера Стара Загора, зала „Орловец“ Габрово, бензиностанции OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.
 

FLEXX BALLET 
FLEXX BALLET