БСП: Алиев е част от  управляващото мнозинство ДПС - ГЕРБ в Севлиево
БСП: Алиев е част от управляващото мнозинство ДПС - ГЕРБ в Севлиево / БСП - Габрово

От централата на БСП в Габрово излязоха с декларация, която е отговор на позицията на ПП ГЕРБ, относно назначението на Али Алиев за временно изпълняващ длъжността директор на парк "Българка". Социалистите пишат:

"С позиция, разпространена в местни медии, ГЕРБ – Габрово  остро осъжда назначението на Али Алиев за вр.и.д директор на ПП „Българка”, излагайки факти вече известни сред обществото, без да казват нищо ново и по–различно от позицията на БСП–Габрово.

БСП – Габрово е обезпокоена  и възмутена от двойния аршин, с който мери ГЕРБ.

Въпрос на къса памет или може би на нежелание за спомняне са фактите, че Али Алиев е общински съветник от ДПС в община Севлиево, като част от управляващото мнозинство ДПС - ГЕРБ.

Кога господа от ГЕРБ бяхте искрени? Когато осъждате назначението или когато избирахте Алиев за председател на постоянната комисия „Земеделие и гори” в Общински съвет Севлиево. Нима тогава „тежестта на позорното му уволнение за злоупотреби като зам.-директор на ДГС-Севлиево” не ви бяха известни. Или горите на Севлиево не са толкова важни?

Защо тогава не открихте плашещите симптоми на смъртоносната болест? Или неговият глас ви беше и все още ви е нужен?

Популизмът е лош съветник, манипулирането и внушаването на неверни твърдения  е признак на слабост.

БСП в Габрово има смелостта  да покаже грешките, за да може да бъдат  отстранени. С това си действие ние доказваме, че искаме преди всичко най–доброто за нашата област и нашата държава, че властта не е самоцел, а действията ни са подчинени единствено и само в името на по–доброто бъдеще. Нещо, което вие, за съжаление не можете да направите".