/ ПП ГЕРБ

Европейските избори са за България. В Европейския парламент трябва да отидат  хората, които работят за България - тези, които осигуряват средства за българските фермери, защитават българските превозвачи, намалят цените на роуминга. ГЕРБ изкара България от аварийната лента.

Каквото и да ви говорят опонентите, те не могат да се похвалят с това, с работа за България. Това коментира кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков  по време на обиколка в габровска област.

В Габрово Андрей Новаков се срещна с жителите на града на предизборна шатра на централната улица „Радецка“. Той подчерта, че Габрово е пример за това как един град може да се преобрази, благодарение на европейските средства - ремонтирани училища, детски градини, нови улици, кръгови кръстовища, паркове и детски площадки. „Този шанс трябва да получат и селата. На Европа й трябва фонд за малки проекти, по който да могат да кандидатстват кметства, инициативни групи и неправителствени организации, за да се развиват селата“, каза още Новаков.

Снимка:
ПП ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов благодари на Андрей Новаков за всичко, което е направил за града през последните години. „Това, което Андрей Новаков направи за Габрово, човек прави само за родното си място, за дома си. Затова, дори да няма родствена връзка тук, много габровци вече го наричат „нашия депутат“, каза Цветомир Михов.

Той припомни дарените от Андрей Новаков чисто нови легла за Родилно отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, дарените нови съоръжения за детската площадка в кв. „Недевци“, това, че близо 100 души от габровска област посетиха Европейския парламент по негова покана, както и отпечатването на книжка за популяризирането на Габрово като добро място за бизнес и включването на селата от област Габрово в създадената от него онлайн платформа „Selovoditel и популяризирането им в страната и в чужбина.

В Севлиево, където през последните години Андрей Новаков подкрепя провеждането на най-българския фестивал „Семе Българско“, посети традиционния петъчен пазар и разговаря с местните производители и търговци.

В Дряново Андрей Новаков се срещна с жителите на града  на предизборна шатра на централната улица. Пред тях той коментира, че не бива българите да се поддават на популистки лозунги и фалшиви новини, а да подкрепят хората, които наистина са доказали, че работят за България.

Кметът Мирослав Семов потвърди, че Европа не е далеч, а тук – в средствата за инфраструктура, пътища и сгради, затова на тези избори е важно да гласуваме. Той благодари на Андрей Новаков за това, че е приятел на Дряново. „Ние също сме ваши приятели, на един човек в Европа, който с достойнство носи името българин.

Снимка:
ПП ГЕРБ

В Трявна кандидатът за евродепутат обиколи старинната улица на занаятите, посети майсторските ателиета и разговаря с жителите и гостите на града на предизборна шатра. Кметът на Община Трявна Дончо Захариев благодари на Андрей Новаков за всичко, което е направил за тревненци през последните години - за даренията на компютър и музикална уредба за Клуба за социални и културни дейности, за включването на Трявна в Европейска туристическа мрежа, за всички конкурси, срещи и дискусии с млади хора, които е провел в Трявна и чрез тях е дал шанс на много млади тревненци да посетят Европейския парламент по негова покана.

Андрей Новаков пое ангажимент, ако получи отново доверието на хората, да продължи да подкрепя всички общини в област Габрово.

Снимка:
ПП ГЕРБ


Платен материал

Купуването и продаването на гласове е престъпление!