Обществен комитет гарантира за Венцислав Върбанов
Обществен комитет гарантира за Венцислав Върбанов / netinfo

Обществен комитет от гаранти за избора на мажоритарния кандидат за депутат на Синята коалиция Венцислав Върбанов ще бъде обявен в 16.00 часа в Огледална зала "Нели Божкова" в Добрич.

Комитетът се състои от шестима добруджанци. 26-годишният земеделски производител Илко Денчев подкрепя Върбанов, защото е убеден, че само той може да подпомогне развитието на икономиката в региона, за да останат младите хора в България.

39-годишният управител на мебелната фирма "Тедива" Стоян Стоянов иска ясни и точни правила в бизнеса и смята, че това може да стане с личния ангажимент на Върбанов да се бори за просперитета на активните хора в Добруджа.

46-годишната Красимира Обретенова - създател на сдружение "Свети Мина" - подкрепя кандидатурата на Венцислав Върбанов, защото вижда в негово лице депутатът, който може да защитава интересите на обикновените хора.

75-годишният математик Петко Петков е убеден, че кандидатът на сините ще служи на каузата за възстановяване на демократичните принципи в страната.

Почетният гражданин на Добрич - 77-годишният скулптор Никола Богданов - подкрепя Венцислав Върбанов, защото е показал, че иска и може да работи за интересите на всички и че е постоянен в действията си.

Зад синята кандидатура застава и 36-годишната Радина Велчева - медиен и рекламен експерт, председател на УС на Фондация "Искам бебе".