Бившият шеф на ВиК: Управлявах дружеството прозрачно
Бившият шеф на ВиК: Управлявах дружеството прозрачно / Дарик Добрич

Досегашният управител на ВиК-Добрич инж. Юлиян Иванов изпрати писмо до медиите, в което посочва: "За краткото време, в което управлявах дружеството, водех политика на оптимизация на разходите, намаляване на енергийните разходи, драстично намаляване на загубите на вода, събиране на натрупаните дългове от некоректни клиенти и  подобряване качеството на предоставяната услуга".

В писмото си той благодари на медиите за възможността да представи тази политика пред абонатите на дружеството. "Нееднократно заявявах и доказах, че под мое ръководство водното дружество, беше прозрачна фирма на управление", отбелязва още Иванов. Той благодари на колегите си за всеотдайната работа в полза на потребителите и им  пожелава здраве и благополучие.

Дарик припомня, че в края на миналия месец във ВиК-Добрич беше извършена поредна смяна на управител. На мястото на Юлиян Иванов беше назначен Радослав Русев, който досега е работил в "Софийска вода". Русев е участвал и в екипа, разработил плана за оздравяване на дружеството в Добрич. Веднага след назначаването си новият шеф на ВиК заяви пред Дарик, че "дружеството може да бъде извадено от тинята".
Утре Радослав Русев ще бъде гост в сутрешното предаване на Дарик радио-Добрич.