/ архив
Тони Димитрова и Виктор Калев са звездите в благотворителния концерт „Заедно за Цвети с любов“, от 19.30 часа на 20 юни (идната сряда) в Летния театър. В шоуто ще участват и детски градини „Брезичка“, „Ханс Кристиан Андерсен“, „Звездица“, „Вълшебство“, „Радост“, танцова формация „Петлите“, Преслава Минасян, спортен клуб „Акробатика“, Лазар Налбантов, Стилияна Нешева и много други. Заповядайте, да дадем надежда на малкия Цвети в борбата му за живот!

Цветомир Чалъков е с диагноза „тумор в надбъбречната жлеза“ („невробластом“). През последния месец е опериран по спешност и са му извършени съпътстващи терапии. За да се справи с болестта, той има нужда от спешна, скъпоструваща медицинска помощ. Заради бързите действия на родители, близки и адекватното лечение положението на детето се подобрява, но това трябва непременно да продължи. Химиотерапиите са на приблизителна стойност 50 000 евро.

Трансплантирането на стволови клетки ще струва около 50 000 долара. Семейството на Цвети няма тези средства и ви моли да помогнете за живота на своето детенце.