Тежък бой в Час пик,  Куката с натрошена от стъкла, а не от мачете глава
Тежък бой в Час пик, Куката с натрошена от стъкла, а не от мачете глава / netinfo

Побой в дискотека "Час пик" в Слънчев бряг завърши в отделението по неврохирургия на бургаската болница, съобщават от полицията.

В инцидента са участвали повече от 40 мъже, един, от които по спешност е откаран с линейка в МБАЛ - Бургас към 5 часа сутринта, но с писмена декларация е напуснал здравното заведение. По информация от полицията в Бургас, пострадалият е Камен Балбузанов - Куката, който е спяган за близък на Таки. Той е приет в болничното заведение с травма на главата, причинена от удар с остър предмет. Направена му е спешна хирургическа интервенция в отделението по Неврохирургия.

Според очевидци Балбузанов е бил с приятелката си Златка Райкова, заради която миналата година на метри от дискотеката, в "Бедрум" Куката нашумя отново след сбиване. По техни думи, побоят тази сутрин е нанесен основно от охраната на нощното заведение, заради непристойно поведение и агресия от страна на Камен Балбузанов.

След като са изгледани записите от видеокамерите на "Час пик" от полицията уточниха, че мъжът не е наранен с мачете, както по рано бе разпространена такава информация, а е наранил главата си след падане върху натрошени стъкла.

По думите на лекарите, нанесените му удари по главата не са достатъчно силни за да предизвикат счупване. Куката се чувствал замаян, имал позиви за гадене и повръщане, което е знак за мозъчно сътресение, твърдят от бургаската болница. Мъжът е не е здравноосигурен и е заплатил лечението си.