Румен Ангелов: Аз съм  десният кандидат в Бургас
Румен Ангелов: Аз съм десният кандидат в Бургас / netinfo

“Аз съм кандидатът на десните в Бургас” – каза днес депутатът и лидер на ССД в града Румен Ангелов. Пред членове и симпатизанти на партията той обяви кандидатурата си за кмет на Бургас и листата си за общински съветници.
Имам самочувствие за най-подготвения от всички кандидати и претендирам да разбирам от тази работа, заяви Румен Ангелов.

Кандидатът на ССД тръгва с ясно съзнание и подготовка за недопускане на 4-ти мандат управление на Йоан Костадинов. По време на кампанията си ще доказва какво е могло да се случи в Бургас и какво не е свършила сегашната администрация на града. Повтори, че е единствения десен кандидат за кмет и призова бургаската структура на ДСБ да преразгледа подкрепата си за кандидатът на ГЕРБ Димитър Николов. Бургас е единствения град в страната където хората на Иван Костов подкрепят кандидатура на ГЕРБ за кмет, каза Румен Ангелов и добави , че ще разчита на тъмносините, както и че те могат да разчитат на него. Една от целите на кандидат –кмета на ССД е да не допусне балотаж с участието на сегашния кмет.

Водач на листата общински съветници на ССД ще бъде юристката Севдалина Тодорова. Начело на предизбория щаб на партията е общинският съветник д-р Георги Матев. ССД ще издигне кандидатури за кметове и наместници във всички съставни селища без Ветрен и Равнец.