“Петлите” изпратиха поредния абитуриент от групата (СНИМКИ)

/ netinfo

Миро е част от ТФ ”Петлите”  от 7 г. като в последния им спектакъл „Циганката” заема главната роля. През всичките тези години той има силно присъствие в живота на групата ,работи с останалите деца, изключително сплотени са , но най-вече са приятели.

петлите
netinfo

За да поздравят Мирослав, екипа на „Петлите”, родителите на децата,близки,роднини и приятели на абитуриента се събраха на голямо парти в заведение в Бургас .На партито той получи два подаръка от децата и родителите на групата - 7 дневна ultra all inclusive почивка в Турция и курс за шофьори . Пожеланията бяха да не забравя времето прекарано с „Петлите”, добрите и емоционални  моменти с тях през всичките тези години.

петлите
netinfo

Незабравим подарък към абитуриента направи екипа на Сладкарски бутик „Креми”, дългогодишни приятели и спонсори на ТФ”Петлите”- уникална и вкусна торта, изработена специално за празника на Миро.Перфектната и изработена с много вкус и усет украса бе подарък за абитуриента от „FUNтазираМ” Агенция за организиране на събития гр. Несебър, като лично собственичката на фирмата, която е и една от хореографите на групата присъства, за да поднесе своите поздравления.Това са само част от многото подаръци и изненади , които получи Миро.

петлите
netinfo

Децата и техния ръководител го изненадаха с кратко филмче в снимки  разказващо историята на едно малко , но много борбено момче, изпълнено с огромно желание да танцува.Всички присъстващи видяха колко много е постигнал Миро от влизането в групата до сега.

Смяха се, забавляваха се, прокрадваха се и сълзи от носталгия за отминалото време. И така, балът отмина и сега е време отново всички деца и екипа на ТФ ”Петлите”да се стегне, за да покаже, че освен да се забавляват, умеят и здраво да работят.

Те се отправят към следващото си предизвикателство, участие в предстоящ международен фестивал, който ще се състои в Германия и за който те вече месеци наред се подготвят. А през м. август тръгват на лятното си турне, което и тази година ще е по Българското Черноморие.