/ Арт Ателие
Драматичен театър-Пазарджик и „Арт Ателие“ правят подарък на всички любители на театъра днес, по повод Деня на народните будители. На касата на Културния дом на нефтохимика можете да се снабдите с един билет, с който ще влязат двама на хитовата постановка „Лейтенантът от Инишмор“ на 3 ноември, от 19:00 часа.

Дебелянов и ангелите са утре в Бургас

Режисьор е Асен Блатечки, участват Роберт Янакиев, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, Пламен Манасиев, Йосиф Шамли, Калоян Трифонов и Ивайло Захариев.

Може ли някой да обича младо момиче само заради това, че със спортна пушка ослепява огромен брой ирландски крави, за да руинира месодобива на държавата и по този начин да подкопае основите на английската монархия?

Бургаските машини жънат мощен успех с „Девойко“

Как се чувства баща, в чиято глава синът му е допрял зареден пистолет, само защото не е опазил любимата му котка? Можеш ли да изтръгнеш с клещи нокти от пръстите на приятеля си, след като му посочиш болницата и му напомниш, че има нужда от инжекция против тетанус?

Всичко е възможно, ако е написано от майстора на черната комедия Мартин Макдона. През последния сезон по брой на постановките в Уест Енд водят двама драматурзи - Шекспир и Макдона.