Министър Павлова на обиколка в Бургаско
Министър Павлова на обиколка в Бургаско / Sofia Photo Agency, архив

Днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще бъде на работно посещение в област Бургас, съобщиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
От 11 часа тя ще присъства на събарянето на незаконните постройки във вилно селище „Златна перла" край с. Варвара.

В 12.30 часа министър Павлова ще бъде в Созопол, където ще провери напредъка в изпълнението на проекта за дълбоководно заустване на отпадъчните води от пречиствателната станция на града. Час по - късно е предвидена инспекция на пътен възел „Меден рудник".

В 2 ч. следобед министър Павлова и Десислава Йорданова - директор на дирекция „Жилищна политика" ще запознаят жителите на Бургас с ползите, които проект „Енергийно обновяване на българските домове" може да им донесе.
В рамките на посещението си министър на регионалната развитие и благоустройството лично ще наблюдава и акцията по принудително премахване на незаконните въздушни кабели в бургаския комплекс „Зорница".

Програмата й предвижда и посещение в Равда, където от 16.30 часа ще бъде направена проверка на хода на изпълнението на проекта за дълбоководно заустване на отпадъчните води.