Милен Велчев: Вярвам в успеха на Караманова
Милен Велчев: Вярвам в успеха на Караманова / netinfo

“Сигурен съм в успеха на Веска Караманова и кандидатите за съветници на коалиция “Бъдеще за община Созопол””, заяви зам. председателят на НДСВ и шеф на предизборния щаб на партията Милен Велчев, който днес се срещна с Караманова и нейни поддръжници в Созопол.

НДСВ е част от коалиция “Бъдеще за община Созопол”, която застава зад кандидатурата на независимия кандидат–кмет Веска Караманова. “Визитата Ви е морална подкрепа за мен”, каза тя и благодари за решението на партията да застане зад нея.

“Вярвам, че “Бъдеще за община Созопол” ще има най-много съветници и кметове в общината”, заяви водачът на листата Костадин Мархолев, който представи и останалите кандидати, сред които са управителят на местния клон на ЦКБ Станимир Петров, Здравко Манолакиев, занимаващ се с частна дейност, данъчния инспектор от Черноморец Веска Кавалджиева, Митошка Черкезова, Станчо Христов, Димитър Делииванов, занимаващи се с частен бизнес, Петър Иванов - управител на БЧК - Созопол . Коалицията издига самостоятелни кандидати в шест села, а в три подкрепя други номинации. “Нашите кандидати са професионалисти и с доказан управленски опит”, подчерта още Мархолев.