Плакат: община Бургас
Плакат: община Бургас

Довечера ще бъде представена изложба на българския стрийт арт художник Nasimo. Откриването на изложбата "Life is a Study'' ("Животът е училище") и представяне на книгата-албум "25 Years of Nasimo: Sketchbook'' ("Скицникът на Насимо"), ще бъдат на 23-ти юли от 19:00, в Арт галерия "Garyeli", на ул."Константин Фотинов" N 29. Art Gallery Garyeli е един  от най-новите обекти на БулевАрт мрежа на сетивата.

На  24.07.2019 от 21,30 часа  на Burgas International Film Festival ще бъде представен късометражният филм "Преливане", създаден от бургаските ученици и техните ментори. Младите и  талантливи герои от БулевАрт ще ви докажат, че филмовото изкуство си заслужава! Не пропускайте премиерата. Мястото е Културен Център "Морско Казино", гр.Бургас 

На 1 август стартира инициативата творчески четвъртъци, за които организаторите на БулевАРТ набират участници.

Инициатива ще се провежда на ул. "Милин Камък" от 16:00 часа, всеки четвъртък. Всеки които изработва красиви и чудни неща може да се включи, като избере, който и да е ЧЕТВЪРТЪК. Ако желаете да участвате в създаването на цветна уличка може да  заявите своето участие на фейсбук страницата на инициативатаboulevart.bg. Всеки, който обича изкуството и красивите неща е добре дошъл да разгледа, да послуша хубава музика и да се позабавлява.

Творческите ЧЕТВЪРТЪЦИ стартират на 01.08.2019г. от 16 часа. Програмата, вижте ТУК.