Хотелски комплекс връща познатите от близкото минало карти за почивка
Хотелски комплекс връща познатите от близкото минало карти за почивка / netinfo
Хотелски комплекс връща познатите от близкото минало карти за почивка
88029
Хотелски комплекс връща познатите от близкото минало карти за почивка
  • Хотелски комплекс връща познатите от близкото минало карти за почивка

Всеки добър предприемач знае, че най-ценният му актив са неговите служители. В тези тежки времена за българския бизнес започнахме да забравяме, че парите са важни, но не са единственото, от което се нуждае екипа ни. Внимание към отделния човек и проява на уважение към труда му са едни много простички неща, които всеки уважаващ себе си бизнесмен не само може, но и трябва да прави. Особено, когато това касае привличането и задържането на качествен, мотивиран и най-вече лоялен екип.
Именно заради това Atlantis Resort & SPA решава да създаде изцяло нова услуга, предназначена за тези предприемачи, които ценят своите служители. Идеята им е да върнат сред фирмите така наречените „Карти за почивка", които бяха така популярни преди години. Точно тези почивки са едни от най-ярките спомени от близкото минало за много от хората и са се превърнали в незабравими мигове от детсвото.
Тъй като вече малко фирми имат собствени бази по морето, от Atlantis Resort & SPA решават да предоставят своя комплекс на компании, които искат да покажат внимание и грижа към служителите, които работят за тях.

Хотелски комплекс връща познатите от близкото минало карти за почивка
netinfo

Atlantis Resort & SPA е един от най-предпочитаните и обичани бургаски хотели. Едва на няколко метра от плажната ивица, той се намира на тихо и спокойно място избрано, за да осигури пълен релакс на своите посетители.
Всъщност Atlantis Resort & SPA не е просто хотел, а цял комплекс. Изграден е на изключително голяма площ, без да бъде спестявано от зелените площи за сметка на застроените. Разполога с 2 големи външни басейна и още 2 предназначени за деца. Семейните почивки са приоритетни и именно заради това пространството е изградено така, че от него да могат да се възползват както малките, така и родителите им. И през тази година от комплекса ще предложат на госитите забавна детска анимация. Новото през този сезон е, че с помощта на екипа от професионални аниматори успяват да създадат игри и забавления и за най-трудната възрастова група - тийнеджърите. За тях са подготвили свежи плажни партита и състезания. Целта е да се поддържа интересът им постоянно, за да може освен те да са доволни, тяхните родители да си тръгнат отпочинали и заредени.
В рамките на комплекса се намира най-големият боулинг център в града с цели 6 писти. В него може да се играе също изключително популярния спорт снукър. Разбира се не липсват и обичаните от всички билярд, руски билярд и дарц.
Хотелски комплекс връща познатите от близкото минало карти за почивка
netinfo

Впечатляващ е спа центърът в комплекса. Той едно от малкото места, където е изградена специална руска баня. Любителите на спа културата ще открият там още арома био сауна, парна баня, хамам, перлена вана, финландска сауна и различни спа процедури и терапии.
Два ресторанта на територията на комплекса обещават да задоволят и най-изтънчения вкус. Вече познатият на публиката Loft Bar & Dinner отново предлага най-доброто от европейската кухня. От тази година отваря и нов гръцки ресторант - Джовани. Един от основните му акценти е прясната средиземноморкса риба и автентични ястия.
Само на 200 м от хотела се намира и Atlantis Beach - един от най-новите плажове в района.
Благодарение на голямата си леглова база и разнообразни места за прекарване на свободното време Atlantis Resort & SPA се е превърнал във фаворит сред любителите на спокойни и семейни почивки.
Чрез новата карта, която предлагат на собствениците на бизнеси в България, от комплекса се надяват да накарат работодателите да започнат да оценяват все повече важността на своите служители, за да могат да се радват на по-мотивиран екип, постигащ повече резултати.