Д. Бойчев: Без реваншизъм, ще помагаме на всички кметове
Д. Бойчев: Без реваншизъм, ще помагаме на всички кметове / netinfo
Д.Бойчев: Без реваншизъм, ще помагаме на всички кметове
46575
Д.Бойчев: Без реваншизъм, ще помагаме на всички кметове
  • Д.Бойчев: Без реваншизъм, ще помагаме на всички кметове

ГЕРБ ще работи за развитието на всяка една община в региона, независимо от коя партия или инициативен комитет е бил издигнат кмета. Това заяви днес Димитър Бойчев - областен председател на ГЕРБ и депутат. Според него обаче е необходимо самите градоначалници да проявят инициатива. Бойчев обяви, че за ГЕРБ с днешната дата страницата избори 2011 е затворена и стартира работа по общини като реваншизъм няма да се търси.

Обласният лидер на партията, заедно с новоизбраните кметове от ГЕРБ в областта - Иван Алексиев за Поморие, д-р Димитър Германов за Приморско, Панайот Рейзи  в Созопол и Иван Жабов в Средец коментираха постигнатите резултати. „Сега ни предстои много работа, защото очакванията на хората са големи. Всички колеги обещаваха само реално изпълними неща, които предстои да се реализират през следващите четири години", обяви Димитър Бойчев. На срещата присъстваха и народните представители д-р Галина Милева, Стоян Гюзелев и Иван Вълков

„Успехът на ГЕРБ се дължи до голяма степен и на развитието на Бургас, който се превърна в образец, както и на младите и образовани хора, които излязоха да гласуват. От името на всички мои колеги мога да заявя, че именно такива хора са нужни в общинските администрации", каза още Бойчев.

Повече по темата, чуйте в звуковия файл от Димитър Бойчев