5D кино отваря врати в Бургас
5D кино отваря врати в Бургас / netinfo

Единственото в страната и десетото в Европа 5D кино отваря врати в Бургас. Освен триизмерната картина зрителите имат възможност да „влязат" във филма с още две сетива. Седалките започват да вибрират или да се движат в определени моменти от филма. За по-пълното възприемане на картината е включено обонянието. По време на прожекцията зрителят ще може да усеща различни миризми, адекватни на визуализацията от екрана.

Новият атракцион директно отвежда своите посетители в XXII-ри век със своите изумителни забавни, развлекателни и неподозирани по изобретателността си игри и забавления. Наред с традиционните игри - баскетбол, билярд, флипър, футбол, въздушен хокей малки и големи деца ще могат да се пробват на електронни танци.

Развлекателният център предлага 55 симулатора, сред които джип-сафари, рали шампионати, състезания с мотори и много други. Игрите могат да се упражняват както по двама, така и в група, което създава допълнителна емоция.

Уникалният за Бургас развлекателен център, който се намира до ОУ "Георги Бенковски" в к-с "Зорница", ще бъде официално открит на 22 януари.