Абитуриенти в Разлог
Абитуриенти в Разлог / Снимка: Вероника Атанасова
Абитуриентите от Випуск 2017  от четирите гимназии в Разлог дефилираха по червен килим и арки с балони на централния площад пред Общината. Въпреки лошото време, вчера зрелостниците показаха класа и стил и събраха погледите на близки и приятели, дошли да ги поздравят. Най- развълнувани бяха родителите, които със сълзи на очи аплодираха младите хора и им пожелаха здраве, късмет и успехи.
 

Абитуриенти в Разлог
Снимка: Вероника Атанасова


Кметът инж. Красимир Герчев също  поздрави абитуриентите , като им пожела на добър час и попътен вятър. След което имаше празничната заря, която засия в небето над града в чест на зрелостниците.

За втора поредна година кметството в Баня, съвместно с читалището организираха тържествено изпращане на Випуск 2017. На площада в селото красивите абитуриенти дефилираха под звуците на хубава българска музика и аплодисментите на събралата се тълпа от хора.
 

Абитуриенти в Разлог
Снимка: Вероника Атанасова


"Скъпи абитуриенти, едни от най хубавите моменти в живота на човек се случват в ученическите и студентските години- първите отминаха, вторите ви предстоят. Пожелавам ви от сърце на добър час и  много успехи в живота”, с тези думи кметът Мария Юрганчева поздрави зрелостниците на Баня.

Красиви и с усмивки момичетата и момчетата отпразнуваха абитуриентския си бал.