/ Дарик
За осма поредна година ОУ "Никола Парапунов" в Разлог организира коледен благотворителен базар "Дар от сърце". Инициативата стартира днес и още в първите минути привлече десетки хора, които дадоха своя принос за благородното дело.

В рамките на два дни - днес и утре, учениците и техните ръководителки Любима Елчинова и Павлина Маркова ще дежурят на базара. Той е разположен пред сградата на Общинска администрация- Разлог.

Ученици организират коледен базар в Разлог
Снимка: Община Разлог

В детските градини и ясли на община Разлог започнаха Коледните тържества

Всички артикули- оригинални картички и сувенири, коледни украси и сладкиши, сурвачки и много други са изработени от сръчните детски ръчички на учениците от ОУ "Никола Парапунов", техните учители и родители.

Ученици организират коледен базар в Разлог
Снимка: Община Разлог

„Най- важното нещо, на което трябва да се учат децата е да ги възпитаваме в човешките ценности като доброта и съпричастност и мисля, че сме го постигнали, каза Даниела Пелтегова, директор на училището и изрази надежда тази година да бъдат събрани повече средства от инициативата. Те ще бъдат дарени за „Българската коледа“, а с малка част ще бъде закупен коледен подарък на детенце с аутизъм