Търг с тайно наддaване за монтиране на преместваеми обекти се проведе в Благоевград
Търг с тайно наддaване за монтиране на преместваеми обекти се проведе в Благоевград / netinfo
Повторен търг с тайно наддаване, за отдаване под наем на общински терени, за монтиране на преместваеми обекти се проведе в община Благоевград.

Един от обектите, включени в търга бе за пакетирани захарни изделия и вестници, който се намира до моста на алеята за парк ”Бачиново".

За него не се явиха кандидати, съобщиха от пресцентъра на общината. Вторият обект, за който също нямаше желаещи е РЕП, намиращ се до спирка при общината в посока ж.к. “Еленово”. Той е с площ 2 кв.м., като първоначално обявената цена бе 50.40 лева без ДДС.

Трима пък наддаваха за имот на пл. “Гоце Делчев”, за разполагане на преместваем обект, с площ 2.00 кв. м., за РЕП, с първоначална месечна цена 50.40 лева - без ДДС.

Най-високата предложена цена за този обект е 211.55 лева без ДДС. Комисията за провеждане на тръжната процедура бе председателствана от Ели Лазарова – началник отдел “Общинска собственост” и членове – Валентина Спасова - гл. юрисконсулт, общинските съветници – Албина Анева, Анатолий Антов и Георги Георгиев. Комисията реши обектите, за които не се явиха кандидати да бъдат включени в нова тръжна процедурата, която ще се проведе на 26 февруари.

Протокол от заседанието с резултатите от търга ще бъда даден за одобрение на кмета на община Благоевград Костадин Паскалев.