/ Трето ОУ
С тържество закриха учебната година в Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев. Водещи на тържествената програма бяха Наталия Самокварева и Антон Янев. Мажоретният състав на училището за пореден път изненада аудиторията с нов танц. 

С тържествена програма закриха учебната година в Трето ОУ в Гоце Делчев
Снимка: Трето ОУ


Директорът Мариана Халачева отправи незабравимо послание към всички възпитаници на училището, родителите, към седмокласниците и към учителите. Тя отбеляза с гордост постигнатите от учениците и учителите успехи през учебната 2017/2018 година.

С тържествена програма закриха учебната година в Трето ОУ в Гоце Делчев
Снимка: Трето ОУ


"Малко училища в България могат да се похвалят с успехи като нашите от конкурси, състезания, олимпиади, спортни прояви, туристически походи и висок успех през учебната година. Ние доказахме, че Трето основно училище „Братя Миладинови“ е център на просвета и култура, в който успехът е гарантиран. 

Ученици в народни носии играха хоро на площада в Гоце Делчев

До този момент, нашите ученици постигнаха 47 призови места в национални състезания и конкурси в различни области, 29 от общински състезания със спортен и творчески характер, 2 от областни и 5 призови места от международни надпревари в сферата на спорта, изобразителното изкуство и фотографията", заяви Халачева.

С тържествена програма закриха учебната година в Трето ОУ в Гоце Делчев
Снимка: Трето ОУ


Част от грамотите за постигнат отличен успех бяха връчени на учениците от Валери Сарандев – зам.-кмет на Община Гоце Делчев, който бе гост на тържеството. Другата част от грамотите и наградите бяха връчени по класните стаи поради техния висок брой.

Членове на клуб „Пирински стражи“ също бяха наградени – с Диплом за цялостен принос и издигане на авторитета на клуба в дискусионната зала на училището.