Областният управител да върне гласувания бюджет за 2010 г., настояват от МО на БСП
Областният управител да върне гласувания бюджет за 2010 г., настояват от МО на БСП / снимка: Дарик Благоевград, Десислава Янкулова
Областният управител да върне гласувания бюджет за 2010 г., настояват от МО на БСП
26519
Областният управител да върне гласувания бюджет за 2010 г., настояват от МО на БСП
  • Областният управител да върне гласувания бюджет за 2010 г., настояват от МО на БСП

Областният управител на Благоевгард Валери Смиленов да върне гласувания от местните парламентаристи бюджет на община Благоевград за 2010 г. За това настояват от Младежкото обединение на БСП.

„Явно е, че с приемането на този абсурден бюджет стартира предизборната кампания за предтоящите местни избори догодина. Четворната коалиция, която управлява Общинския съвет в Благоевград, е коалция АНТИПАСКАЛЕВ и тя успя да постигне целите си като прие различен от предложение от кмета бюджет",  каза на пресконференция Михаил Балабанов - секретар връзки с младежки политически организации.

"Не ни притеснява, че това е удар срещу Паскалев, а че с орязания бюджет Благоевгард ще бъде лишен от средства, предназначени за образование, озеленяване и инфраструктурни проекти, които ще подобрят качеството на живот в града. Ето защо отправяме апел към областния управител на Благоевград Валери Смиленов да върне гласувания на сесия в петък бюджет. Обръщаме се съм него и в качеството му на доскорошен школски директор. Той сигурно не смята, че цял живот ще бъде губернатор и е хубаво да може да гледа колегите си и хората, които е обучавал, в очите", подчерта Балабанов.

От Младежкото обединение на БСП настояват още общинските съветници да преосмислят в най-скоро време своите действия.

Чуй още какво каза Михаил Балабанов в прикачения звуков файл