ДОСТ регистрира депутатската си листа в Пиринско
ДОСТ регистрира депутатската си листа в Пиринско / Снимка: Пресцентър
 Коалицията „Обединение ДОСТ” регистрира депутатската си листа в 01 Многомандатен избирателен район. Днес, точно по обяд, Мехмед Хаджи, член на Националния съвет на ДОСТ, и областният лидер Исмаил Джинджи внесоха документите в РИК-Благоевград. Само за няколко минути председателят на Районната избирателна комисия Мартин Бусаров регистрира депутатската листа на коалицията.

Водач на листата в Благоевградска област е Хюсеин Хафъзов, заместник-председател на ДОСТ. Втори е Мехмед Хаджи, който е член на Изпълнителния съвет на партията на Лютви Местан.

Листата е съставена основно от млади и доказани в своята професионална реализация млади хора от почти всички общини в Благоевградска област.

"Мотивирани сме за победа. Нашите идеи ще бъдат най-силното ни оръжие в предстоящата предизборна кампания", обяви Мехмед Хаджи. Той и областният лидер Исмаил Джинджи увериха, че ще водят позитивна и конструктивна кампания, а посланията им ще стигнат до всички жители в областта.

"Ще се борим за гласа на всеки един жител в област Благоевград, без значение от етнос , религия и социален статус. За доброто бъдеще на всеки един. Само обединени и сплотени ще успеем да задържим младите хора в България", подчерта Исмаил Джинджи.

Силна подкрепа за родните земеделци, преференциално кредитиране на малките, семейните и средните ферми, безусловно осигуряване на безплатно лечение в страната и чужбина на всички деца с тежки и трудно лечими заболявания, въвеждане на нулева данъчна ставка на лекарствата - това са само част от идеите и тезите, за които ще се бори коалицията „Обединение ДОСТ”.