Новият спонсор на Пирин ГД ще изгради изкуствен терен
Новият спонсор на Пирин ГД ще изгради изкуствен терен / Снимка: Дарик, архив

Изкуствен терен с естествени размери ще се изгради в Гоце Делчев, предвижда амбициозната програма на новия спонсор на клуба Иван Арнаудов. Изкуственият терен ще бъде изграден изцяло за нуждите на тренировъчния процес ,като на него ще се готвят не само мъжете, но и ДЮШ на клуба .Там дори ще бъдат играни мачовете и на част от гарнитурите на подрастващите, коментира още новият клубен шеф.

В момента намерението на новия спонсор е все още в проектна фаза като терен за изграждането на съоръжението според най-новите технологии в строежа им ще се осъществи на настоящия тренировъчен терен на Пирин,който има нужната площ. Това отдавна е идея, която е коментирана и обсъждана, но пари все не се осигуряваха. „Финансирането може да бъде осъществено", отсече младият бос на неврокопчани. „Искаме да осигурим възможно най-добри възможности за израстване на нашите футболисти. Искаме да имаме собствени кадри, на които да разчитаме"- коментира още Арнаудов.

Към днешна дата приключва ремонтът, започнал още преди пристигането му в клуба. Подменят се счупените седалки с тези с които в момента се разполага в резерв. Ще бъдат поръчани и други, с които да бъдат заменени повредените места за зрителите.