/ iStock/Getty Images
Двама мъже - на 39 и 42 години пострадаха тежко при инциденти в Пиринско. Първият е транспортиран за „Пирогов“ с почти отрязана ръка, а вторият е в реанимация.

31-годишен моторист е ранен след удар с тир в Кресненското дефиле (СНИМКИ)

На 4 август моторист от Пловдив пострада тежко при катастрофа на пътя Банско-Гоце Делев. Около село Места, Община Банско, 42-годишният моторист се е блъснал в лек автомобил, прелита над него и пада върху мантинелата.

Пострадалият е транспортиран за МБАЛ-Разлог, а по-късно и за Благоевград. Настанен е с политравма в реанимацията на МБАЛ-Благоевград, днес ще бъде транспортиран за столична клиника. Той е с травми на ръка, торс и крак.

Моторист загина след удар в кола край Търговище

39-годишен мъж от благоевградското село Церово е транспортиран в полунощ за УМБАЛСМ „Пирогов“ с почти отрязана ръка. На 4 август, той се е прибрал пиян, възникнал скандал с баща му, вследствие на което той започнал да чупи мебелите в дома си.

При удар счупил огледало, чието стъкло разрязало ръката му. Транспортиран е за МБАЛ-Благоевград с лек автомобил, загубил е много кръв. В полунощ е транспортиран по спешност за „Пирогов“.
БГНЕС