Черно море натисна здраво главата на Бела към дъното
Черно море натисна здраво главата на Бела към дъното / netinfo

Отборът на Черно море победи Беласица с повече от категоричния резултат - 6:0 - и по този начин запази третото си място в класирането на българското първенство.

В среща от 25-я кръг на А група, момчетата на Никола Спасов надиграха по всички параграфи последния в класирането тим. С хеттрик за домакините от Варна се отличи Даниел Георгиев, който реализира и трите си попадения през първото полувреме. След него с голове се отличиха Йордан Юруков и Георги Какалов, който реализира две попадения, въпреки че влезе като резерва.

Треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че неговият тим е трябвало да вкара повече голове с оглед на показаното на терена.

„Наистина очаквах да победим. Виждате по какъв начин се представи тимът на Беласица, много достойно, даже на моменти минаваха границата на коректната игра”, каза наставникът.

„Още в четвъртата минута им водехме с 2:0, съжалявам само, че не им вкарахме повече голове, за да покажем каква точно беше разликата в днешния мач, добави Спасов.

Треньорът на моряците, които се укрепиха на третото място в класирането на А група, уточни, че смяната на Атанас Борносузов още в 21-ата минута на срещата е била принудителна.