Валери Сарандев
Валери Сарандев / Снимка: Дарик, архив
Вътрешните конфликти и противоречията пречат на бъдещите успехи на нашата партия. Трябва да прекратим вътрешните борби, да сложим край на интригите, за да поведем БСП към по-големи успехи. Това заяви новоизбраният областен лидер на столетницата в Пиринско Валери Сарандев.

Той припомни, че социалистите в региона почти са удвоили своя резултат на последните парламентарни избори в сравнение с предишните. „Това обаче не бива да ни успокоява, а да е само първата крачка в един по-дълъг път  за превръщането н БСП във водеща партийна организация и да имаме още по-добри резултати. Ще го постигнем с нови хора, които имат ясна визия и идеи за успешното бъдеще на организацията ни”, подчерта Валери Сарандев.

Той призова съпартийците си по места да са по-активни в отстояването на обществения интерес, да се чува по-силно гласът им. Дори в общини, където партията е представена в общинския съвет от само един съветник или дори няма свой човек в местния парламент, е необходимо да се дава гласност на всички проблеми и корупционни практики, ако съществуват такива, категоричен бе лидерът на БСП в Пиринско.