Беласица с първа победа в Златни пясъци
Беласица с първа победа в Златни пясъци / netinfo

Беласица спечели с 2:0 срещу Орловец Добрич в първата си контрола от лагера на тима в Златни пясъци. И двете попадения за победата на петричани отбеляза Преслав Йорданов.

Халфът на Беласица Манол Занев ще бъде опериран в понеделник във ВМА София, съобщи старши треньорът на отбора Добри Митов. В 28-ма минута при сблъсък на терена на Занев му бе счупена ръката, след което той бе закаран веднага в болницата във Варна, където контузията бе потвърдена.

Занев замина незабавно за София, където се създава организация за извършване на операция в понеделник във ВМА София. В котролата взеха участие и дошлите на проби Пейо Батинов и вратаря Юсуф Бело. Албанският футболист Дитмар Бикай влезе на м ястото на Манол Занев, което бе първо негово участие в среща с фланелката на Беласица.

Заради болест и контузии в този мач не взеха участие няколко футболисти, включително и завърналият се хърватски нападател Иван Сертич. Дебют в контролния мач направи 22-годишния офанзивен халф Александър Александров, играл за последно в Португалия.