/ Община Петрич
Нова асфалтова настилка имат основните улици в две от големите петрички села. В Михнево е извършено фрезоване на съществуващата настилка на улицата, която е входно-изходна за селото, положен е нов асфалтов пласт и са почистени прилежащите тротоари. От години това практически е първият асфалт, който влиза в уличната мрежа на село Михнево.

За село Кавракирово нова асфалтова настилка се полага по главната улица, започваща от стадиона, покрай площада до излизането на третокласния път с.Първомай – с. Старчево, който също е изцяло благоустроен.

Ремонтираха пенсионерските клубове в Петрич

В село Кавракирово се подмени и водопровод около 500 м. , за да няма аварии,  които да налагат разкопаване на новия асфалт. Освен това, където е било необходимо, са повдигнати съществуващите улични шахти в двете села.

Кметът на село Кавракирово Александър Треновски заяви, че поне от 35 години насам не помни да е полаган асфалт в селото.

Ремонтират пътя до храма в село Старчево

„За 2017 година приключват ремонтите на пътната и подземната инфраструктура. Имаме подменени общи 6 000 метра водопровод в града и селата. Изкърпената и положена нова асфалтова настилка за годината възлиза на 13 хил кв. м. за града и 12 хил кв. м. за селата.

Максимално бързо се стремим вече да ремонтираме участъците, разкопавани при аварии на водопроводната мрежа”, обобщи кметът на община Петрич Димитър Бръчков.