/ iStock/Getty Images
Съставени са пет акта на младежи, висящи от прозорците на джип в Пазарджик, съобщиха от полицията.

След публикация на снимка, в една от групите в социалната мрежа, на група младежи висящи от прозорците на движещ се джип по улиците на града, служители на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР-Пазарджик предприеха необходимото за изясняване на случилото се.

Екшън в Плевенско: Полицаи преследваха и стреляха по товарен автомобил

В резултат на полицейските действия е установена самоличността на водача на автомобила, както и пътуващите с него. Съставени са пет акта за установяване на административни нарушения на Закона за движение по пътищата.

Припомняме на всички завършващи училище абитуриенти, че движението по улиците по подобен начин крие много рискове за техния живот и здраве, за здравето и живота на останалите участници в движението.

Полицията се обръща и към всички родители за повече контрол над тийнейджърите по време на управление на моторни превозни средства. Апелират и гражданите към бдителност.

Ако станат свидетели на подобни случаи при възможност да ги документират с мобилните си телефони, а след това незабавно да известят органите на реда по местоживеене или да подадат сигнал на телефон 112. 
Агенция "Фокус"