Руски астролог: Европейският съюз ще се разпадне
Руски астролог: Европейският съюз ще се разпадне / ThinkStock/Getty Images

Руският астролог Павел Глоба предсказва събитията с точност до 90 процента. Именно затова много хора се интересуват от това как вижда той развитието на света през 2016 година.

Що се отнася до промените, които ни очакват, Павел Глоба говори за нов етап в световната икономическа криза, който ще е по-опасен от този през 2008 година. В много държави ще се наблюдава икономически упадък. Европейският съюз ще се разпадне, а всички силни държави в състава му, като Германия, Франция и Великобритания, ще го напуснат първи.

Какво вещае Нострадамус за 2016-а?

В слаборазвитите държави икономическата криза ще доведе до ужасяваща безработица, ще има масови вълнения и недоволство сред народа. Това ще засегне най-вече страните от Близкия изток. Представителите на властта там ще загубят позициите си.

Глоба предсказва също отслабване на световната хегемония на САЩ, особено на Изток. Като най-важна политическа сила в света руският астролог вижда Русия или Китай. Той предсказва на Русия положителни промени. Природните запаси на страната ще й помогнат да преживее световната икономическа криза. Не е изключено към Русия да се присъединят съседни страни като Казахстан, Беларус, Украйна и Армения, твърди Павел Глоба. Той вижда грандиозно медицинско откритие, изобретяването на ваксина срещу една от най-опасните болести в света. Ще са налице и успехи в сферата на астрономията, тоест ще има пробив в изучаването на космоса.

Гадатели и екстрасенси вещаят: Какво очаква света през 2016-а?

През неспокойната 2016 година ще има различни природни катаклизми и обилни валежи. Проблемите в европейските страни ще възникнат заради продължителните валежи. Много хора ще пострадат от потопите. В Русия, предимно в тайгата, ще бушуват големи пожари. На територията на САЩ не е изключено много силно торнадо, което ще доведе до смъртта на голям брой хора. В много африкански страни ще се борят с глада и ще се нуждаят от помощ.

Източник: БТА