Ринго Стар
Ринго Стар / Gulliver/Getty Images
Ринго Стар отново отложи част от концертите от лятното турне на All Starr Band, след като двама от членовете на групата се заразиха с COVID-19, съобщи ДПА.

"Много съжаляваме, че разочароваме феновете. Чудесно бе да се върнем отново на път, на турне и се забавлявахме много да свирим за всички вас. Но както добре знаем, COVID-19 все още е тук и въпреки, че сме внимателни, такива неща се случват", каза бившият барабанист от "Бийтълс" в изявление, публикувано на сайта му. То бе огласено часове преди насрочения концерт в Ийстън, Пенсилвания.

Клавиристът Едгар Уинтър и китаристът Стив Лукатър са дали положителни тестове за COVID-19. Концертите от турнето бяха планирани за 2020 г., но трябваше да бъдат отложени заради настъпването на пандемията от новия коронавирус.

Турнето на групата през 2022 г. започна в края на май, а на 7 юни Стар съобщи, че Уинтър е с COVID-19, но че групата ще продължи изявите. След като в събота и Лукатър се оказа с положителен тест за новия коронавирус, бандата бе принудена да отложи за есента останалите 12 концерта от турнето - в Пенсилвания, Роуд Айлънд, Мериленд, Масачузетс, Вирджиния, Джорджия и Флорида.
БТА