/ Gulliver/Getty Images
48-годишната звезда се прослави заедно с Гери Халиуел, Мел Си , Виктория Бекъм и Ема Бънтън в края на 90-те години на миналия век като част от момичешката група с многомилионни продажби, а през 2019 г. групата се събра отново като четиричленна за поредица от концерти, но реши да остави всякакви планове за ново събиране на Джинджър Спайс, тъй като намекна, че иска да се завърне и Пош Спайс.

Певицата от „Спайс Гърлс“ Ема Бънтън пусна на пазара бебешка пелена от рибарска мрежа

Мел Би каза пред The Sunday Express: "Разбира се, винаги остават моите момичета: те са Spice Girls, но не мога да казвам много, защото винаги ми казват, че издавам тайни. В някакъв момент бих искала да направя нещо. Обичам да ги виждам заедно, винаги е приятно. Когато звездите се подредят, в някакъв момент, ще оставя решението на Гери да каже, че ще се съберем отново. А Виктория Бекъм е много известна и много блестяща модна дизайнерка. Но тя е и момиче от Spice Girls. Просто го отбелязвам".
 

Мел Би Спайс гърлс
БГНЕС, архив


Съдийката от "Америка търси талант" беше омъжена за 48-годишния продуцент Стивън от 2007 г. до 2017 г. в отношения, за които тя твърди, че са били насилствени - въпреки че той винаги е отричал твърденията - и призна, че по онова време се е борила да се "чувства добре", но оттогава се е научила да "приема" себе си.

90-те превземат 2023: Вижте кои емблематични модни тенденции се завръщат тази година

Тя каза: "Доста е трудно да се чувстваш добре, когато постоянно ти казват, че си дебела, грозна, стара. Отне ми много време, за да възвърна увереността си. Увереността в тялото си, независимо от формата или размера, е нещо много важно за една жена. Pour Moi се стреми да прегърне размера и формата ви и да ги отпразнува. Те също така с удоволствие дадоха процент от печалбата си на организацията "Помощ за жените", на която съм патрон от пет години и която е толкова важна за мен. Харесва ми посланието да притежаваш своята увереност. Притежавайте я, пазете я и не позволявайте на никого да ви я отнеме", добави звездата.
БГНЕС