/ iStock/Getty Image
Меган и принц Хари показаха за пръв път дъщеря си Лилибет. Щастливите родители използваха като повод първият рожден ден на момиченцето и публикуваха снимка от партито, което съвпадна със завръщането на семейството в Лондон.

Британското кралство семейство отдаде почит на дългогодишното управление на Елизабет II (СНИМКИ)

Те прекараха няколко дни в Обединеното Кралство, за да се включат в тържествата по повод платинения юбилей на кралица Елизабет Втора. Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор бе родена миналият юни в Калифорния, но е кръстена на своята покойна баба - лейди Даяна и на прабаба си, както кралското семейство нарича на галено нейно величество.

По време на краткия престой на херцозите на Съсекс в Англия, те са представили дъщеричката си на кралицата. Самата тя поздрави чрез официалните си профили Лилибет за първия й рожден ден.
 
Снимката е направена в градината на Фрогмор Котидж, където е британският дом на Меган и Хари. Там живеят и принц Уилям със семейството си, както и други членове на фамилията със синя кръв. Близки до двореца разкриха, че е имало парти в чест на Лилибет, което е преминало в тесен кръг.

Не става ясно обаче дали на него са присъствали първите й братовчеди - принцовете Джордж и Уилям и принцеса Шарлот, които бяха много заети покрай тържествата за кралицата.

Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл (ВИДЕО)

 
Така или иначе момиченцето изглежда много щастливо на рождения си ден и се усмихва широко. От фотографията става ясно, че също като батко си Арчи, Лилибет е наследила рижавите коси на принц Хари. Рожденичката позира с голяма бяла панделка, облечена в бледосиня рокличка.