Имам към бежанците: Размножавайте се и превземайте Европа
Имам към бежанците: Размножавайте се и превземайте Европа / Thinkstock/Getty Images

Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед е изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да се размножават сред европейските граждани и „да превземат техните страни".

В джамията Ал Акса в Йерусалим Айед подчертал, че европейските страни не опъват червения килим за мигрантите, защото са състрадателни, а защото Европа отчаяно се нуждае от нов източник на работна сила.

„Европа се превърна в стара и грохнала и се нуждае от човешко подсилване... Те не са мотивирани от състрадание към бежанците", заявил Айед, добавяйки: „Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах".

"В цяла Европа всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас", допълнил имамът.

„Ще им дадем плодовитост! Ние ще правим деца с тях, защото трябва да завладеем страните им!". По думите на Айед, независимо дали желаят или не, американци, италианци, германци и французи ще бъдат принудени да приемат бежанци.

Източник: БГНЕС