/ ThinkStock/Getty Images
Британският депутат, който беше отстранен от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън след обвинения, че е гледал порнография на телефона си в залата на Камарата на общините съобщи, че напуска мястото си в парламента.

Нийл Париш призна, че е гледал неприличното съдържание. "Беше момент на лудост. Това е нещо, с което не се гордея", заяви той пред BBC. 

Как се обличат порнозвездите на червения килим (ГАЛЕРИЯ)

Mалко по-рано политикът каза, че всичко станало напълно случайно. Той искал да разгледа сайт с трактори, но вместо това попаднал на страница с голи жени, която се намирала на подобен интернет адрес. По-късно вече с разбудено любопитство, депутатът отново се изкушил от порнографията. "Първият път беше смешно, защото случайно попаднах на този сайт, който беше с подобно име и погледах малко от любопитство. Но, голямата ми грешка беше, че на друго място аз си позволих да разгледам повторно там", допълни провинилият се политик.

Нийл Париш
Guliver/Getty Images


Нийл Париш е бил докладван от министърка от правителството, която съобщила, че е видяла колегата си да разглежда порнографски материали докато седи до нея в залата на Камарата на общините. Това бе потвърдено още от една жена, която е видяла какво гледа депутатът на телефона си.

Франция забранява „Pornhub” и четири други порнографски сайта

В интервю за в. „Таймс“, съпругата на Париш каза, че не знае нейният съпруг да е правил нещо подобно преди и го определи като „прекрасен човек“.

Политикът поднесе извинения на семейството си, както и на дамите, които са станали свидетели на похотливото му сърфиране.