Велизар: Вярвам на съдията, каза, че не видял
Велизар: Вярвам на съдията, каза, че не видял / netinfo
Футболистът на ЦСКА Велизар Димитров не пожела да коментира ситуацията с жълтия картон, който получи при нулевото равенство с Локо Сф. Играчът заяви, че вярва на думите на главния рефер, който му е казал, че не е видял нарушението на Иво Иванов. Във въпросната ситуация Велизар Димитров падна в наказателното поле, а за това получи картон за симулация, а съмненията за дузпа останаха, тъй като Иванов дръпна нападателя.

„В този мач изпуснахме няколко 100-процентови положения,за разлика от домакините, които нямаха абсолютно нищо, но сами сме си виновни. Ако бяхме вкарали едно положение, мачът рано-рано щеше да свърши”, каза Велизар Димитров.

„Няма да коментирам ситуацията с дузпата, съдията каза, че не е видял. Трябваше да излезе от положението – ако не ми даде жълт картон, трябваше да свири дузпа. Каза, че не е видял и му вярвам, че наистина не е видял, но беше пред очите на страничния.

Това е положение, което влияе на изхода на двубоя. Претенции аз нямам към него, въпреки че ме е гонил веднъж, дори и да не си спомня, но винаги ми е харесвал как свири. Помня този случай, защото заради това изпуснах мача за Суперкупата с Левски”, добави играчът на ЦСКА.

„Аз лично съм доволен от това, което играхме. Имахме колебливи 15 минути през второто полувреме, след това пак заиграхме. Самият факт, че не позволявахме да ни доближат до вратата е красноречиво.”

„Най-добре е Локо си гледа техния отбор, не нас. Имаме труден мач срещу Славия, отбор, който може да ти създаде винаги неприятности. И след това се явява здрав мач с Левски, до който нещата трябва да бъдат решени”, добави Велизар.