Светкавица : От Каварна са предлагали пари на двама от нашите
Светкавица : От Каварна са предлагали пари на двама от нашите / netinfo
Футболист на Калиакра Каварна търсил двама от Светкавица, за да им предлага пари, съобщава БТА.

Детелин Димитров е предлагал пари на двама играчи на тима от Търговище, за да играят симулативно, обяви старши треньорът на търговищкия тим Пламен Донев.

Човекът от Каварна е търсил Георги Кичуков и Здравко Петров - Трезеге, а от Светкавица ще извадят разпечатки на разговорите от мобилните телефони на Кичуков и Петров. Тримата замесени са бивши футболисти на Добруджа.

Срещата в Търговище вчера беше белязана със скандали през цялото второ полувреме, несъществуваща дузпа в полза на гостите, неотсъдена за домакините и отменен гол за тях в края на срещата. Отделно от това реферът Валери Петровски, който се замеси в още скандални двубои тази година и беше пребит през зимата, даде пет минути добавено време на мача, но позволи да се играе само две.

Президентът на домакините инженер Петко Матеев поиска Петровски да бъде освидетелстват в психодиспансер, а клубът му днес изпраща жалба.Искането в жалбата не е за наказание на рефера, а за изваждането му от съдийството въобще.

„Никога не съм предполагал, че подобно безумие може да се случи на мач в професионалния футбол. Първото полувреме беше окей, но след почивката нещата се промениха коренно. Вероятно това е резултат на посещението на делегата Николай Рачев от Габрово, който на почивката посети съдийската съблекалня. Знаете, че според наредбата това е абсолютно забранено. Да не говорим, че съдиите и делегата пътуват заедно в един лек автомобил, което също е забранено”, каза още наставникът на Светкавица.