Стоилов: Всеки избира как да печели отличия и да гради отбор
Стоилов: Всеки избира как да печели отличия и да гради отбор / netinfo
Наставникът на Левски Станимир Стоилов категорично отказа да коментира изявите на основните конкуренти в първенството. „Нито съм имал време да наблюдавам записи, нито искам да коментирам другите отбори. Всеки си избира начина, по който да гради отбор и да печели отличия”, сподели Стоилов.

„Цяла България се надпреварва да коментира Левски. Кой трябва да продава, кой трябва да купува. Как да се организира отбора и как да си направи терена. Нямам намерение да пригласям на другите отбори. Гледам си развитието на нашия клуб, иначе всички са професори”, категоричен бе специалистът извел Левски до три купи през миналия сезон.

„В Стара Загора стана много здрав мач. Забравих да поздравя хората в Стара Загора, които напълниха стадиона и заслужават уважение. Естествено по-добрият отбор победи”, отчете треньорът на „сините”.

„Всички футболисти допринесоха за победата. Ние нямахме много възрастни състезатели на терена. Хареса ми характерът на момчетата. Това е пътят, по който трябва да върви този отбор, да търси успеха да последната минута. Младите футболисти са с характер и явно обстановката в Левски им се отразява добре. Няма нищо ненормално в това да имат психика на победители”, завърши Станимир Стоилов.