Стоилов: Щом са сбъркали да си понесат наказанията
Стоилов: Щом са сбъркали да си понесат наказанията / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не бе много доволен от факта, че футболист на Левски, в случая Лусио Вагнер, е забъркан в скандал с органите на реда. Както е известно снощи футболистът на „сините”, заедно с Фелипе Машадо и Маркиньос от ЦСКА бяха арестувани от полицията след подаден сигнал.

Пред журналистите наставникът на тима обяви, че няма какво толкова да се коментира в случая щом са нарушавали общественият ред, нормално е органите на реда да вземат съответните мерки.

„Не виждам нещо за коментиране. След като са сбъркали трябва да си понесат наказанието. Дай Боже за всички, които не спазват обществения ред в държавата да се взимат съответните мерки”, коментира Стоилов.

На този етап Стоилов не вижда нужда от санкции съгласно вътрешния правилник на клуба. Според него трябва от Левски да разберат каква точно е ситуацията преди да предприемат някакви действия.

„Ако е обидил и нагрубил някой от длъжностните лица ще преценим. Часът доколкото знам е 22:30, а това е твърде ранен час за по-сериозни санкции. Според мен всеки в тази държава трябва да спазва порядките. Предполагам, че и държавните органи ще ги санкционират”, каза още Стоилов.

Според наставника на Левски няма нищо обезпокоително, че приятели са се събрали да празнуват по някакъв повод. Това не е първият случай когато играчи на Левски и ЦСКА се събират заедно.