Стоилов: Очаквам толерантност от трибуните
Стоилов: Очаквам толерантност от трибуните / netinfo
Треньорът на Левски Станимир Стоилов очаква да получи джокер „помощ от публиката” на утрешната среща с Беласица в София.

„Поне на този етап нашата публика стои зад отбора и разбира проблемите, които имаме. Надявам се хората да продължат с разбирането. Този отбор е създаден от два месеца и десетина дни и заслужава толерантност. Естествено търпението не може да е безкрайно. Знам, че голяма част от хората, които ще дойдат на стадиона са от тези, които най-много болеят за проблемите на отбора”, заяви на днешната си официална пресконференция Станимир Стоилов.

Специалистът е категоричен, че неговият отбор не трябва да променя стила си на игра, изграден в последните три години. „Ако се откажем и тръгнем да променяме начина си на игра, това няма да ни донесе нищо добро. Като се научим да играем добър футбол, резултатите сами ще си дойдат”, продължи треньорът на Левски.

„Имам пълно доверие на всички футболисти, които са в съблекалнята. Специално Жеан Карлос смятам, че му влияе изпусната дузпа в Ловеч. Трябва му време и един или два гола, за да върне самочувствието си”, отбеляза Стоилов.

„Напоследък Беласица прави силни мачове срещу нас. Нормално е като всеки отбор, който търси точки, да опита да се изяви в най-добра светлина. По-важно е ние да играем добре, отколкото как ще се представи Беласица”, коментира наставникът на Левски.