Стоилов: Хичо бе неадекватен, не съм доволен от Еньо, ще има глоби
Стоилов: Хичо бе неадекватен, не съм доволен от Еньо, ще има глоби / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе доста критичен към своите футболисти, въпреки категоричната победа с 4:0 при гостуването на Марек в Дупница. Хасковлията призна, че ще накаже и част от футболистите, взели участие в срещата.

„Имаше разлика в класите. В началните минути имаше интрига, след това отбелязахме гол и бързо решихме нещата в наша полза. Все пак, мисля, че част от нашите млади играчи трябва да играят по-сериозно и по-отговорно”, заяви специлаистът.

„Ще глобя част от играчите, защото не може 45 минути да играеш толкова слабо. Николай Димитров буквално бе неадекватен отново, въпреки че го налагам от пет, шест мача”.

„Искам движение, искам да се подобрява класата. Пускам достатъчно авантаж към младите, а те гледат с половин око към представянето си”, не спести критиките си Стоилов, който коментира и продължаващата криза при изпълнението на дузпи.

„Ще търсим други решения за дузпите. Дузпата е и майсторство, и шанс. Искам да виждам качество, това, което виждам не ме задоволява”.

Относно контузията, която капитанът Живко Миланов получи, Мъри заяви: „Получи остро влизане и целият крак е отекъл. Не мога да кажа точно какво му е състоянието”.

„Според мен днес имаше силни минути около 15-та – 20-та, но футболът не се играе 20 минути. Ако искаш да си добър играч трябва да играеш на ниво цял мач. В защита не може да се играе отпуснато. Младите ни нападатели също играят лежерно”.

„Ще продължим да работим. Трябва да видим каква ще е ситуацията с контузени и наказани, но ще има промени. Моето желание е да запазим футболисти като Томашич, вместо да търсим нови защитници”.

„Зе Соарес го замених на почивката, за да може малко да почине. Смятам, че Еньо може още много, въпреки че вкара четири гола. Като динамика и игра не съм доволен от него”, допълни Стоилов.