Стилиян Петров: Ако паднем става сложно
Стилиян Петров: Ако паднем става сложно / netinfo
Халфът на Астън Вила Стилиян Петров призна през Гонг, че евентуална загуба от Холандия ще направи ситуацията за класиране на Европейското изключително сложна за България.

„Ако паднем от Холандия шансовете ни стават минимални, надявам се, че това няма да се получи”, коментира бившият капитан на националния тим.

„Питайте треньора, защо не бях титуляр срещу Челси. Ние сме 30 човека и той преценява, кой и кога да играе. Аз съм здрав и на този етап нямам проблеми да играя с Холандия”, заяви полузащитникът на Вила.

Стилиян Петров изрази надежди, че всички ще броят „лалетата” за фаворит в мача. „Те са много силен тим. Не ни вълнува, колко бележат за отборите си. Дано да ги считат за фаворит, това ще е хубаво за нас”, допълни един от основните футболисти на България в интервю за Гонг.

„Важно е да вкараме поне едно от създадените положения, първо да отбележим, а после ще видим. Гледах мача на Холандия с Швейцария, можеха да спечелят, но пропуснаха шансовете си”, отбеляза Стенли.

Петров определи колектива в националния тим като невероятен: „Изкарахме един много хубав лагер преди мача с Уелс и се надявам сега пак да бъде така.”