Палачинката се обърна за Топчо, но и в Израел го обичат
Палачинката се обърна за Топчо, но и в Израел го обичат / netinfo
Обширен материал за моментното състояние на Елин Топузаков публикува израелското електронно издание “One”. Бившият футболист на Левски очевидно не се намира в много добро положение в момента, тъй като наставникът на тима предпочита да оставя бранителя извън игра в последно време.

В информацията обаче се посочва, че това не винаги е било така. Журналистът припомня, че Топузаков е един от играчите на Апоел Тел Авив, които трайно са намерили място в сърцата на местните фенове, а привържениците дори имат специални скандирания и песни с името на българина.

Причината – отличното представяне на играча Топчо за клуба, особено след като се присъедини в много труден за тима момент, когато отборът е бил сред последните в класирането.

Един от рефрените гласи „Топузаков, Топузаков, мечтите се сбъдват в сърцата на всички ни”.

Материалът е разделен на няколко части, като една от тях е озаглавена „Успешният страт”. В нея се припомня пътя на Топузаков към отбора, както и отличните изяви с екипа на тима.

Освен любимец на феновете на Левски, Топчо е станал такъв и за привържениците на израелския клуб. Нещо повече – българинът дори спечели награда на феновете в края на изминалия сезон.

В следващата част обаче се обръща внимание най-вече на трудните дни, които преживява Топузаков в клуба. Всичко започнало от една контузия на бившия капитан на Левски, която го извадила за известно време от игра. Освен това, преди началото на сезона в тима са били привлечени и нови футболисти, на които Али Гутман предпочита да гласува доверие в официалните срещи.

След възстановяването му от контузия обаче треньорът отново остави Топузаков на резервната скамейка. В днешния мач срещу Бней Сахнин той отново не се появи в игра, което за пореден път разочарова защитника.

„Ясно е, че съм разочарован, че не играх. Не знам защо се случва това, но вярвам във своите способности. Въпреки това отборът е най-важен”, сподели Топузаков пред местните журналисти.

Материалът обаче завършва оптимистично – с надеждата, че феновете отново ще могат да се радват на сърцатата му игра.