Моуриньо и Бенитес с нова словесна битка
Моуриньо и Бенитес с нова словесна битка / netinfo
Мениджърите на Ливърпул и Челси Рафаел Бенитес и Жозе Моуриньо влязоха в нова словесна битка след днешния двубой между двата тима.

Двамата не спират да си разменят нападки от 2005 година насам, когато мърсисайдци спечелиха полуфиналите в Шампионската лига с гол на Анфийлд, за който до ден днешен португалецът се кълне, че топката не е преминала голлинията.

Повод за днешната „закачка” между Бенитес и Моуриньо са претенциите на Ливърпул, че дузпата в полза на лондончани е била измислена от съдията Робърт Стайлс.

„Мисля, че имам наивен отбор, защото нямаме симуланти, нямаме престъпници и мръсно влизащи за топката играчи” – каза португалецът - „Челси е чист и наивен отбор”

„Можете да проверите отбора и да видите колко от техните играчи правят това и колко не го правят” – отвърна испанският му колега – „Не обичам да казвам имена, но си спомням ситуации от миналите години и днес може да се види, че играчите приказват през цялото време.”

„Това беше грешка, това е невероятно. Как той може да вземе такова решение. Съдията може да гледа на видео и да види защо сме разочаровани”, каза още Рафа Бенитес.

„Когато Малуда отвори краката си за да може топката да иде към Дидие Дрогба, той бе изритан отзад. Мисля, че това е дузпа”, защити рефера Жозе Моуриньо.