Манекенки ще разсейват Коко Тайсъна и профибоксьори
Манекенки ще разсейват Коко Тайсъна и профибоксьори / netinfo

Топмодели на агенция Визаж ще правят допълнително шоу в зала „Универсиада” в петък по време на международната гала-вечер на професионалния бокс и мача за световната титла в категория суперпетел на Международния боксов съвет Александър Владимиров /България/ - Хасан Наджи /Белгия/.

Организаторите са подготвили и конкурс за титлата Мис Професионална боксова лига.

За първи път на българска земя ще се проведе подобен мач за световна титла по бокс за професионалисти. Останалите сблъсъци на ринга ще бъдат между бившия световен и европейски шампион за аматьори Киркор Киркоров в 8 рунда в категория лека с Фредерик Госе /Франция/.

Несменяемият шампион на България за професионалисти в полутежка и лека-тежка категория Константин Семерджиев - Коко Тайсъна, ще срещне също в 8-рундов мач Рашид Ал Фадак /Франция/.

В 4 рунда в първа тежка категория ще се противопоставят Явор Маринов от Плевен и Станислав Драков от Русе. В програмата има мачове и между Йордан Василев /Русе/ и Янко Стоянов /София/ в категория суперперо.

Дамският бокс ще бъде представен от Борислава Горанова и Мария Димитрова в категория суперлека.Утре е техническата конференция и кантарът на участниците.

Билетите са с цена 5 лв., а ВИП пропуските са по 10 лв. и се продават от днес до 19.00 часа в петък.Коко Тайсъна ще е специален гост тази вечер в предаването „Гол линия” по Дарик радио.

Още спортни новини в Gong.bg