Мачът на звездите отлага почивката на шампионите
Мачът на звездите отлага почивката на шампионите / netinfo
Голяма част от играчите на новия шампион ЦСКА са получили отказ да бъдат освободени веднага след последния официален мач този сезон. В събота в Сандански срещу Вихрен „армейците” играят за последно през тази футболна пролет. Въпреки това, планираният за следващата събота – 24 май - демонстративен шоу-мач по случай 60 години от основаването на клуба, е на път да съкрати почивката на играчите.

Част от тях са опитали да си издействат от наставника Стойчо Младенов да бъдат пуснати, но са получили отказ. Всички трябва да са на линия за двубоя на ст. „Българска армия”, за което ще продължат да тренират всеки ден от 17 часа, въпреки че всичките им останали колеги от „А” група вече ще са по плажовете.

Единственият, който вече се радва на кратката си ваканция, преди да се включи в лагера на националния си тим, е румънецът Флорентин Петре. Той от няколко дни е в родината си.

Добрата новина в цялата ситуация за шампионите е, че първият ден от летния лагер сбор ще бъде отложен с една седмица и вероятно ще бъде на 21 или 23 юни. Това стана ясно, след като в Борисовата градина окончателно разбраха, че ще стартират европейската си кампания чак в третия предварителен кръг на Шампионската лига в средата на август. Така футболистите на Стойчо Младенов ще имат близо един месец почивка, преди да започнат подготовката.