Канаваро: Трябва да внимаваме с България
Канаваро: Трябва да внимаваме с България / netinfo
Капитанът на италианския национален отбор Фабио Канаваро предупреди своите съотборници, че трябва да внимават в мача с България и не трябва да допускат подценяване.

"Готвим се за два много важни мача, които никак няма да са лесни за нас. Българите имат силен отбор и страшно качествени футболисти с международен опит. Затова, момчета, внимавайте много с този отбор. На нас ни липсват ключови играчи и се налага да поработим доста здраво тази седмица", коментира бранителят.

"Роси показа много интересни неща, видя се, че е съзрял и физически, и психически. Много ми харесва този футболист”, каза капитанът на "скуадра адзура".

„Пепе също е доста добър играч, страхотен професионалист. Аз и Гатузо трябва да им помогнем да се интегрират бързо в отбора", добави Фабио.

„През цялата си футболна история Италия се е славила с добрите си защитници. Сега обаче не виждам млади футболисти, които да станат играчи от световно ниво. Трябва да се работи повече с младите таланти, защото ако това не стане Италия ще има сериозни проблеми в следващите години със защитата си, а това би се отразило на представянето на целия тим", завърши Канаваро.