Изненада: Черна овца в съблекалнята на Барселона
Изненада: Черна овца в съблекалнята на Барселона / netinfo
Страхотна изненада направиха съотборниците на Едмилсон в Барселона ден преди мача с Мурсия. Бразилският халф на „каталунците” бе сюрпризиран в съблекалнята с жива черна овца.

Както е известно в края на миналата година Едмислон даде сензационно интервю, в което заяви, че атмосферата в Барселона е добра, но в колектива има и черна овца, която вреди на клуба. Кой точно от съотборниците си е имал предвид все още не е ясно, но футболистите опитали да подобрят климата в отбора чрез поредната шега.

В крайна сметка се оказало, че в отбора наистина има черна овца и тя била представена на Едмилсон от неговите колеги.

Забавен подарък получил още един играч на Барса. Олегер Пресас бил изненадан с биографията на Франко, както и с музикален сборник от патриотични песни и тениска на националния отбор на Испания с номер 23 и фамилията на играча на гърба.

Причината за това се крие във факта, че защитникът страстен поклонник на каталунското националистическо движение. Той се прочу и с отказа си да се състезава за националния отбор на Испания, както и с политическите си изказвания и в частност подкрепата му за отделни членове на терористичната организация ЕТА.

Очевидно приятните изживявания и подаръците наистина са успели да сплотят колектива, тъй като на следващия ден момчетата на Фрак Рийкард победиха Мурсия с категоричното 4:0.